Smukt herreur, det vintage Breitling

Min passion for ure

Urets uendelige skønhed

Passion for moderne herreure og vintage ure, her på siden vil jeg blogge lystigt omkring min  hobby igennem mange år – Det er smukke ure i alle aldre. 

Jeg er ikke kun af den gamle skole, men finder ligeså meget skønhed i et nyt og moderne ur, det kan såvel være billige ure som ure i den dyre klasse men for mig er det ikke vigtigt, værdien af et ur, men værdien uret har for mig er vigtig. 

Vintage ure

Smukt herreur, det vintage Breitling 

Af vintage ure er jeg især vilde med Britling, et ure mærke jeg virkelig har forelsket mig i. Rolex har nogle få modeller jeg er helt tosset med og så kan jeg ikke komme udenom de flotte Hublot og Patek Phillip armbåndsure. 

Det moderne ur

Triwa klassiske ure, skønhed uden lige

Af moderne ure vil jeg fortælle om må og få, hvad hitter nu, hvad flopper og hvad er jeg selv vild med. Daniel Wellington, uret jeg går rigtig meget med pga. den skønhed og elegance uret har med sig, det nye ur jeg opdagede i USA, MVMT vil jeg helt sikkert runde og så uret der står på ønskelisten – Triwa

Jeg har mange andre kendte mærker og ikke så kendte ure liggende på hylden og jeg vil med tiden runde dem alle. 

Har du en spændene og personlig historie omkrig dig og dit favorit ur, så lad mig høre fra dig og du skal være mere ind velkommen til at få din historie fortalt her på siden. Det er det vi ure elskere er til for, at snik snakke og udveksle erfaringer.

One thought on “Min passion for ure

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *