EYKI Master Brown - Billigt ur

Billige ure i alle afskygninger

Det billige ur til dig

I en verden hvor folk syntes at forlange mere og mere af alting, bedre kvalitet, smartere design og stadigvæk kun vil give mindre og mindre for det, så vinder de billige ure frem, især her i DK er tendens også at se. Der er stadigvæk et rigtigt stort marked for luksus urene, og til dem der spare op i nogle år og køber sig et lækkert semi luksus ur til de her 5-10 kilo.

Man kan i min verden dele urenes værdi op i følgende:

Det billige ur der koster fra 50 kr. til 7-800 kr. (Til ham der ikke værdsætter sit ur synderligt meget, men stadigvæk ønsker at se lidt smart ud til billige penge, uret købes i Bilka, hos urmageren eller online, et godt bud kunne være et Casio eller EYKI ur)

Det normale ur der koster fra 800 kr. og op til 3000 kr. (Til ham der køber et ur fordi kæresten eller konen mener han skal bære et flot ur, måske fordi et brand er oppe i tiden og for at være smart i en fart, være med på moden eller fordi han altid er mode bevidst, så køber han et ur i dette prisleje. Eks. lige nu er Daniel Wellington til 1500 kr)

High-end herreuret der koster fra 3000 og op til 20.000 kr. (Her er lagt penge til side, han har sparet op til uret eller også tjener han en god skilling. Manden har kigget på ure markedet først, ved noget om de forskellige ure brands og måske har en lille samling af flotte ure – Han går ofte med ur og finder en stor status i at bære et ur. Det kunne være et Breitling ur fra 15k eller et Omega fra 12k og op)

Luksus uret der koster fra 20.000 og op til XXX – Her er drømme urene, dem mænd drømmer om men sjældent har råd til. Forbeholdt de rige og de rigtige ure samlere. Med kendte mærker som de fleste kender, Rolex, Breitling, Omega, Audemars Piguet, Bulova, Hublot, IWC, Jaeger LeCoultre, A. lange & Söhne, Zenith – Listen er uendelig lang, luksus ure er og vil altid være cremen ala creme.

Nu hvor der er taget et kig lidt nærmere på min opdeling af pris klasser og ure klasser, så er valget om ens næste køb af et billigt ur skal være et nyt ur, eller om man vil få noget mere kvalitet og købe et brugt ur. Hvis vi tænker billige ure, alt under 800 kr. så er udvalget nok det største i verden, da der i denne prisklasse findes ufatteligt meget skrammel fra alle lande i verden næsten. Danmark laver masser af billige ure til det segment, Kina er verdens største producent af billige ure og så følger resten af landene ellers bare med.

Når man køber et ur i den billige klasse, så følger kvaliteten altså også med, forvent ikke et ur der holder i flere år og forvent ikke at det bliver fejlfrit med tiden. Batteriet går måske hurtigt i stykker, viserne står skævt, noget knækker eller kronen falder af. Glasset er også i ringe kvalitet og ridses eller går nemmere i stykker ind normale ure.

Fordelen ved et billigt ur er at du kan købe flere, oftere og hurtigt få en større samling så man nemt kan skiftes med at gå med sine modeller, så har man lidt til hver dag og på den måde bruges de mindre og slides langsommere – Dermed kan man også sikre sig at de nok vil holde det længere.

Et af de ure mærker jeg kender til, som er billige og holder rigtig længe det er Casio, så hvis jeg skal anbefale et billigt ure mærke, så vil et godt valg være Casio. Det er jo et brand der i forvejen er velkendt for kvalitet og lave de mest holdbare og lækre G-shock ure. Såvel som deres high-end Casio ure. Mon ikke de tager deres mange års erfaring og brygger ned i et mindre ur, tjener mindre på det men kopiere meget af kvaliteten fra deres noget dyre modeller.

Min anbefaling vil også være at holde sig langt væk fra alle ure du finder i Bilka, Føtex osv. Dem du næsten trækker i en automat eller står i et montra – Det er kina skrammel og slet ikke pengene værd, lige meget hvor billigt det næsten er.

Lad mig høre din egen personlige mening, smid en kommentar – Hvilket ur ejer du som ikke koster så meget, hvilket billigt ur har du selv købt engang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *