EYKI ure til mænd

Billige EYKI ure til rigtige mænd

Billige Herreure Med Moderne Design

Når man kigger på ure til mænd er prisen ofte en faktor der spiller ind, ligeså er flot design og kvalitet. Når vi taler om ure fra EYKI så står de netop for billige ure med masser af flot design og kvalitet.

“Vi har valgt at tilbyde vores kunder EYKI herreure da vi er vilde med deres moderne design, den billige pris og store bredde i deres sortiment.” udtaler Jesper fra Watchfelt.dk efter jeg griber fat i ham til en kort snak omkring hvorfor han netop har valgt EYKI og Casio som hans billige mærker.

Og som Jesper siger det: “Når en mand er på jagt efter et billigt ur, så er det vigtigt at kvaliteten stadigvæk er i orden og designet er up-to date, og for at vi kan stå inde for det vi sælger til vores kunder, så var det vigtigt at netop kvalitet og design er i orden – Begge ting får vi hos Casio & EYKI som repræsentere en del af vores billige ure mærker”

Skærmbillede 2016-01-19 kl. 10.03.22 Skærmbillede 2016-01-19 kl. 10.03.00 Skærmbillede 2016-01-19 kl. 10.04.37

Det populære læderrems ur fra EYKI

Et af de ure der har vist sig at være det helt store flagskib er EYKI Master Brown, det er et billigt herreur i 40mm med en flot brun rem med krokodilleskinds aftryk, dertil kommer 3 små visere der giver et overall flot design der oser af høj kvalitet. Med farve sammensætningen af brun og rosa guld gør dette at uret ligner et luksus ur i den dyre klasse fremfor et ur der i realiteten kun koster 595,-

Er du ikke til ure med læderrem så laver EYKI også flere flotte og billige ure med stålrem og i mange forskellige designs, nogle er ure der egner sig godt til hverdags brug og andre er så flotte at de især kan bruges til mere fint brug.

Lige meget hvilket billigt ur du som mand ønsker dig at købe, så har EYKI et ur til dig, de har de moderne ure der er anderledes fra andre ved at ligne ure der koster det dobbelt af deres værdi. EYKI bruger megen tid på at udvikle moderne ure der læner sig op af luksus ure, men til en tiendedel af prisen.

På det sidste hvor trenden er begyndt at blive større og større ure, så er det også rart at se EYKI følger med trenden. De har normalt lagt og produceret mange 38-40 mm herreure, men har de endelig taget skridtet og laver altså store ure helt op til 45mm, ure mænd især sætter stor pris på.

Skærmbillede 2016-01-19 kl. 10.05.40 Skærmbillede 2016-01-19 kl. 10.05.57

Billige unisex ure

Når vi taler om EYKI ure er det mest henvendt til herre, men da mange af deres billige ure kun måler 40mm er det stadigvæk et oplagt valg til kvinder der er på udkig efter et smukt ur og ikke ønsker at betale alt for meget for det. De mange designs på EYKI modellerne gør det godt som unisex ure og især er EYKI Vocal urene med et design der gør at kvinder og mænd begge går med disse ure.

Er du typen der samler på ure, så kan du ikke undlade at tilføje et EYKI ur til samlingen, til den billige pris de koster kan det for det første altid betale sig at købe deres ure.

For det næste, høre jeg fra flere af vores kunder at de er så tilfredse med deres EYKI ur, især pga. Det ligner et dyrt ur og er så billigt, at de vælger at købe et nyt og tilføje til deres ure samling.

EYKI er ikke billigt skrammel, de står for moderne design, okay kvalitet og billige ure. Det kan være forretningsmanden der køber et EYKI ur, det kan være den fattige studerende der får råd til et herreur eller det kan være kæresten der køber et ur til manden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *